Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan o sfătuieşte pe Gabriela Firea să-i dea în judecată pe alţii, pe banii proprii

nicuşor dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, îi atrage atenția Gabrielei Firea că, dacă vrea „să dea lumea în judecată”, să o facă „pe banii ei”. „Primăria Capitalei a ieșit din stupidele războaie cu presa, în care a angajat-o fostul primar, și e foarte bine așa”, a subliniat Nicușor Dan.

„Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervii și resentimentele cu care a condus Primăria. Dacă vrea să facă scandal și ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită ‘onorabilitate’, îi recomand să dea lumea în judecată, pe banii ei.

Primăria Capitalei a ieșit din stupidele războaie cu presa, în care a angajat-o fostul primar, și e foarte bine așa. Avem treburi mai importante de făcut. Sunt de subliniat însă două lucruri, privind aceste procese lansate de Firea.

Primul e acela că au fost date în judecată nu doar instituții de presă, ci și persoane fizice, și s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro. Asta arată clar intenția de a intimida presa și de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau Primăria.

Al doilea lucru e faptul că, în mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confundă cu propria ei persoană. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă și corupție și a costat foarte mult bucureștenii.

Primăria Municipiului București a fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârșita ei campanie de imagine și în scandalurile pe care periodic le-a provocat. Ieșim acum din această paradigmă, pentru a avea o primărie normală, interesată de soluții, și nu de conflicte”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Gabriela Firea postase un mesaj furios pe Facebook, numindu-l pe Nicuşor Dan „fratele lui Câine”, după ce Nicușor Dan a anunțat că Primăria Capitalei s-a retr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri