Caută
Close this search box.

Procurorul general Gabriela Scutea a cerut explicații despre procurorii care erau la masă cu Radu Gavriș, în Centrul Vechi

gabriela scutea

Procurorul General Gabriel Scutea a cerut de la Parchetul Capitalei explicațiile în scris, date de cei patru procurori care se aflau la masă, cu adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, în restaurantul din Centrul Vechi, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Printre cei patru magistrați, se numără și Codruț Popoiu, șeful Secției de Urmărire Penală de la Parchetul Capitalei. În funcție de argumentele oferite de procurori, Scutea ar putea să sesizeze Inspecția Judiciară, pentru a se stabili dacă au fost comise abateri disciplinare.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a reacţionat a doua zi după apariţia în spaţiul public a informaţiilor referitoare la prezenţa unor procurori, la un restaurant, în ciuda prevederilor legale.

Instituţia a explicat că prezentarea publică a informaţiilor afectează imaginea parchetului şi că, de fapt, cei patru procurori respectau legea, localul în care se aflau fiind deschis, în condiţii legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri