Caută
Close this search box.

Vlad Voiculescu, despre începerea școlii: ”Vom avea protocoale de testare pentru elevi. Dacă un elev va fi confirmat, toată clasa va fi testată”

vlad voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a declarat, joi, la un post de radio că, la momentul începerii școlii, vor exista protocoale de testare pentru elevi, iar dacă un elev va fi confirmat pozitiv la coronavirus, toată clasa va fi testată.

„Vom avea protocoale de testare pentru elevi, odată ce vom avea un motiv să credem că testarea este necesară într-o clasă. Dacă un elev va fi confirmat, toată clasa va fi testată.

De asigurarea acestor lucruri de va ocupa fie conducerea școlii, fie structurile din subordinea Ministerului Sănătății”, a declarat Vlad Voiculescu.

Acesta a vorbit și despre vaccinare. În 31 de județe din țară nu se mai pot face programări la vaccinarea pentru Covid prin platforma online.

”Probabil în zilele următoare, mai degrabă mai curând decât mai târziu, se vor redeschide locuri pentru programări, locurile vor fi însă pentru perioada, mai degrabă care depășește sfârșitul lui februarie. Până acolo, toate locurile sunt deja ocupate pe toate sloturile din platforma de programare și aici nu e o problemă care ține de voință politică sau voința celor care au pregătit tot acest proces ci mai degrabă o problemă ce ține de numărul de doze de vaccin pe care le avem disponibile”, a declarat Vlad Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri