Caută
Close this search box.

Angajaţii Primăriei Alba Iulia au căști de gaming cu sunet surround, vibraţii şi iluminare LED

căşti

Primăria Alba Iulia a cumpărat zece căști de gaming, cu sunet surround 7.1, care ar urma să fie folosite de angajații care lucrează online, de acasă.

Achiziția a fost făcută miercuri, 17 februarie, prin cumpărare directă, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Valoarea celor zece căști este de 1.075,50 de lei, iar ofertantul este Dante Internațional SA, administratorul site-ului emag.ro.

Potrivit descrierii, cele 10 căști de gaming, modelul Somic G941, sunt necesare ședințelor și videoconferinţelor. Modelul beneficiază de sunet surround 7.1, funcție de vibrații, microfon omnidirecțional, design ergonomic și iluminare LED.

Acestea au fost solicitate de către Biroul Informatică din cadrul Primăriei Alba Iulia, pentru lucrul de acasă și evitarea deplasărilor, în vederea evitării răspândirii virusului Covid-19.

Potrivit review-urilor de pe eMag, căștile au funcție de vibrare, asigură spațialitatea sunetului și poți „să îți dai seama ușor de unde vine inamicul”. De asemenea, „funcția de vibrare o simți chiar bine”.

Un alt utilizator a scris: „Căștile au un microfon destul de bun pentru jocuri (atunci când vorbești cu prietenii), nu bâzâie sau ceva. Sunetul e bun, din nou nu se aude bâzâit sau altceva, plus că mai are și bass care mai ampifică calitatea sunetului (atunci când tragi cu awp-u în cs îți face masaj)”.

Lucru foarte important, să „tragi cu awp-u”, la Primăria Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri