Caută
Close this search box.

Ministrul Sănătății: ”Totul este în regulă acum la Marius Nasta”

vlad voiculescu

Omul care a sunat la 112 de la Spitalul Marius Nasta a spus că se văd flacări în partea superioară la caravana mobilă. În scurt timp au intervenit 8 mașini de stingere, autoscara, ambulanță cu medic, echipaje de prim ajutor. În caravana mobila ATI de la Marius Nasta erau 7 pacienți, care acum, din câte se transmite, nu ar mai fi în pericol.

”Pacienții care se aflau în unitatea mobilă ATI sunt relocați în secțiile spitalului, sunt locuri suficiente acolo, circa 40 care pot fi folosite” a spus ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, care a ajuns în timp scurt la spital, pentru a afla ce s-a întâmplat chiar de la fața locului.

”Acum (la ora 23:16 – N.N.) totul este în regulă la Spitalul Marius Nasta. Niciun pacient nu a fost afectat sau rănit. Subliniez, nu spun că totul este acum în regulă în sistemul de sănătate, ci aici, la fața locului, la Marius Nasta, unde a apărut acest incident de care vorbim. A fost vorba despre un generator care a scos fum, nu de flăcări.”

La ora redactării acestor rânduri, se anunța o posibilă declarație oficială a ministrului Sănătății, în fața numeroșilor jurnaliști prezenți la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri