Omul care a sunat la 112 de la Spitalul Marius Nasta a spus că se văd flacări în partea superioară la caravana mobilă. În scurt timp au intervenit 8 mașini de stingere, autoscara, ambulanță cu medic, echipaje de prim ajutor. În caravana mobila ATI de la Marius Nasta erau 7 pacienți, care acum, din câte se transmite, nu ar mai fi în pericol.

”Pacienții care se aflau în unitatea mobilă ATI sunt relocați în secțiile spitalului, sunt locuri suficiente acolo, circa 40 care pot fi folosite” a spus ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, care a ajuns în timp scurt la spital, pentru a afla ce s-a întâmplat chiar de la fața locului.

”Acum (la ora 23:16 – N.N.) totul este în regulă la Spitalul Marius Nasta. Niciun pacient nu a fost afectat sau rănit. Subliniez, nu spun că totul este acum în regulă în sistemul de sănătate, ci aici, la fața locului, la Marius Nasta, unde a apărut acest incident de care vorbim. A fost vorba despre un generator care a scos fum, nu de flăcări.”

La ora redactării acestor rânduri, se anunța o posibilă declarație oficială a ministrului Sănătății, în fața numeroșilor jurnaliști prezenți la fața locului.

80 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here