Caută
Close this search box.

Simonis atacă din nou: Orban şi imaculaţii din USR se ţin cu dinţii de pensiile speciale

psd

Alfred Simonis a declarat că a solicitat în şedinţa de marţi a Birourilor permamente reunite ale celor două Camere organizarea unui plen reunit, în care să fie votat proiectul de lege al PSD de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari. Dar Ludovic Orban şi cei de la USR-PLUS au inventat tot felul de chichiţe procedurale pentru a tergiversa acţiunea.

„Orban şi imaculaţii din USR se ţin cu dinţii de pensiile speciale! Astăzi am solicitat în Biroul Permanent Reunit organizarea de îndată a unui plen reunit în care să votăm proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Pensiile speciale puteau fi eliminate azi! Dar n-au vrut! Au inventat tot felul de chichiţe procedurale ca să tergiverseze! Nişte ipocriţi patetici!”, a scris Alfred Simonis marţi pe contul său de Facebook.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a anunţat că susţine introducerea pe ordinea de zi pentru votul final a proiectului de lege prin care sunt desfiinţate pensiile speciale pentru parlamentari şi a menţionat că acest lucru s-ar putea întâmpla miercuri, potrivit News.ro.. El a precizat că Birourile permanente reunite au decis să trimită către comisia de statut cele trei proiecte de lege privind desfiinţarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri