Caută
Close this search box.

Traian Berbeceanu, despre mandatul său. Prefectul Capitalei a spus exact ce va face

traian berbeceanu

Traian Berbeceanu a dat detalii despre rămânerea sa în funcție. Reacția vine după anumite declarații făcute de Dacian Cioloș. Conform negocierilor din coaliţie, funcţia de prefect al Capitalei ar fi revenit USR PLUS.

Poate părea surprinzător SAU NU, dar Traian Berbeceanu este, în opinia multora, unul din cei mai buni prefecți pe care i-a avut Capitala.

Astfel, Traian Berbeceanu dat detalii vineri despre rămânerea sa în funcție. Prefectul Capitalei a spus că nu reznunță la poziție. El a dat asigurări că îşi va face datoria până în ultima zi de mandat.

Răspunsul lui Berbeceanu vine după ce unii jurnalişti l-au chestionat pe marginea acestui subiect după şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă. El a fost întrebat dacă rămâne opţiunea USR PLUS pentru a ocupa funcţia de prefect.

Berbeceanu a subliniat că își va face datoria alături de colegii săi.

“Nu ştiu, am văzut şi eu declaraţiile domnului preşedinte Dacian Cioloş. Îl apreciez ca fiind un lider de partid serios, pragmatic. A făcut o dovadă că pune mai presus interesul cetăţenilor decât interesele de partid. Vreau să-i mulţumesc pentru aprecierile pe care le-a făcut, cu atât mai mult cu cât sunt în armonie cu miile de mesaje pe care le-am primit și domnia sa şi eu. Voi rămâne prefect până în ultima zi de mandat. Îmi voi face datoria alături de colegii mei”, a afirmat Berbeceanu.

Berbeceanu și-a luat la revedere?
Liderul PLUS, Dacian Cioloş a susținut că pentru funcţia de prefect este urmărită în primul rând “competenţa şi asumarea unor obiective, respectul pentru muncă şi empatia”. Conform negocierilor din coaliţie, funcţia de prefect al Capitalei a revenit USR PLUS.

“Am văzut că domnul Traian Berbeceanu şi-a luat la revedere de la funcţia de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numeşte prefecţi fiecare partid din coaliţia de guvernare. Eu ştiu că e un om care nu fuge la greu. Aşa că nu înţeleg unde se grăbeşte să plece”, a scris, marţi, pe Facebook, Dacian Cioloş.

El sublinia că în “funcţii publice cu o responsabilitate mare” trebuie “să fie oameni competenţi”. Este vorba despre oamenii “care au demonstrat că ştiu ce au de făcut şi e nevoie de multe ori şi de continuitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri