Caută
Close this search box.

VIDEO Divorțul AUR-Partidul Neamul Românesc. Șoșoacă nu a plecat din PNR

Francisc Tobă, invitat la MagnaNews TV în emisiunea ”Ringul Opiniilor” realizată de Mario Ernest Caloianu, a clarificat poziția politică a senatoarei Diana Șoșoacă, recent plecată din AUR.

Nota redacției: Opiniile exprimate în acest video nu reprezintă politica editorială a MagnaNews.ro.

Redăm mai jos un text scris de Mario Ernest Caloianu, cu temele surpinse în dialogul cu Francisc Tobă:

Aceasta MISCARE EMOTIONALA numita AUR minte cu nerusinare prin vocea lui George Simion, excluzand-o pe doamna senator Sosoaca dintr-un partid al carui membru nu a fost niciodata!
Intr-un interviu acordat domnului colonel Francisc Toba in cadrul postului de televiziune MAGNANEWS, deputat ales din partea PNR, partid condus de Ninel Peia, fost deputat in legislatura 2012-2016, domul Toba declara ca AUR, pe langa faptul ca s-a opus validarii mandatului sau de deputat ales in Brasov pe listele AUR in urma protocolului de alianta electorala cu Partidul Neamul Romanesc, protocol ce a incetat imediat dupa intrarea AUR-PNR in Parlament, a exclus-o din Gupul Parlamentar AUR pe doamna avocat Sosoaca, voce influenta in bazinul electoral AUR-PNR.
Domnul colonel Toba clarifica situatia, declarand ca Diana Sosoaca(senator), Francisc Toba (deputat), Mircea Chelaru(deputat),Lucian Feoadorov(deputat) si Sorin Muncaciu (deputat) sunt parlamentarii Partidului Neamul Romanesc si nicidecum al acestei miscari emotionale numita AUR.
Deci ca sa fiu mai clar, nu ai cum sa dai un om afara din „casa”, daca nu-i casa lui. Casa acestor parlamentari, dupa decalaratiile domnului colonel Toba, este Partidul Neamul Romanesc!
Domnul colonel Toba , deputat ales in Brasov, secretar general executiv al PNR, declara ca George Simion are un comportament autocrat, lipsit de simt democratic, care si-a „vazut sacii in caruta” si uita promisiunea facuta romanilor, mai exact sa respecte votul incredintat de catre electoralul PNR, vot ce a contribuit decisiv la intrarea in Parlament a miscarii emotionale numita AUR, platforma politica care, dupa declaratiile domnului deputat Toba, nu are nici plan politic clar, nici o directie ce poate contribui pragmatic cu propuneri legislative in Camera Deputatilor respectiv Senatul Romaniei.
Domnul colonel Toba spune ca una din initiativele legislative pe care le propune este cea de a verifica legaliatea tuturor privatizarilor companiilor importante ce au drept propietate exploatarea resurselor esentiale ale Romaniei, respectiv gazul, petrolul,banci, etc. In momentul in care se identifica nerespectarea conditiilor post-privatizare, sanctiunea propusa este nationalizare companiei si revenirea in matca capitalului autohaton a acestor perle nationale.
La intrebarea:” Paridul Neamul Romanesc este deschis catre colaborari punctuale cu PSD sau PNL?”, domnul deputat raspunde:
„ PNR face orice tip de alianta atat timp cat este in interesul romanilor!”

REZULTAT FINAL:

Iubirea AUR-PNR a fost pe interes!

PNR se retrage din această alianță nocivă, dealtfel nerespectată! Divorț confirmat!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri