Caută
Close this search box.

Violeta Alexandru anunţă că PNL va vota suspendarea PUZ-urilor, propusă de Nicuşor Dan

violeta alexandru

Violeta Alexandru anunţă că proiectele referitoare la suspendarea PUZ-urilor de sector vor fi votate de consilierii liberali şi precizează că primarul general, Nicuşor Dan, a fost de acord cu reducerea termenului de suspendare propus de la doi ani la trei luni.

„Consilierii PNL vor vota proiectele hotărârilor de Consiliu General iniţiate de primarul Dan pentru suspendarea PUZ-urilor

. O suspendare 3 luni, timp în care să se remedieze problemele. Suspendarea celor 5 PUZ-uri de sector (cel de la sector 1 nici nu a mai ajuns să fie aprobat, fiindu-i retrase avizele) şi lăsarea Bucureştiului fără nici un fel de reglementare în materie de urbanism, pentru o perioadă de 2 ani, aşa cum propune primarul general al Capitalei, domnul Nicuşor Dan, pentru şedinţa Consiliului General de mâine, înseamnă mult.

Primarul general a înţeles argumentele noastre pertinente. Această decizie ar însemna blocarea oricărui proiect de dezvoltare în Bucureşti, inclusiv a celor care respectă toate normele în vigoare. Nu pot fi alungate proiectele viabile în judeţele limitrofe. Am cerut primarului general reducerea termenului de suspendare propus. De la 2 ani la 3 luni. Şi a fost de acord”, a scris Violeta Alexandru, joi, pe contul ei de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri