Caută
Close this search box.

Accident grav, soldat cu cel puţin 15 morţi

O coliziune între un vehicul supraîncărcat cu pasageri şi un camion s-a soldat cu cel puţin 15 morţi, marţi dimineaţă, în sudul Californiei, a anunţat un spital unde au fost transportate câteva dintre victimele accidentului, relatează AFP.

”Credem că erau 27 de pasageri în vehiculul SUV care a lovit o semiremorcă plină de pietriş”, a declarat Judy Cruz, responsabil pentru servicii de urgenţă la centrul medical El Centro, lângă graniţa mexicană.

Potrivit acesteia, cel puţin 15 pasageri au murit la locul accidentului şi un altul după ce au fost transportaţi la spitalul, unde alte şase persoane au fost internate în camera de urgenţă.

Cel puţin alte cinci victime ale coliziunii, care a avut loc în circumstanţe încă nedeterminate, au fost evacuate cu elicopterul spre alte spitale din regiune, a precizat Judy Cruz în cursul unei conferinţe de presă pe internet, potrivit Agerpres.

Potrivit unui membru al poliţiei autostrăzii din California, Jack Sanchez, intervievat de USA Today, SUV-ul implicat în accident este un Ford Expedition, un model care, potrivit site-ului web al producătorului, poate transporta maximum opt pasageri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri