Oraşul Bragadiru intră în carantină de luni, de la ora 22,00, pentru o perioadă de 14 zile, informează Instituţia Prefectului Judeţul Ilfov.

Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 25 din 14.03.2021 privind propunerea de carantinare a oraşului Bragadiru, propunere înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii„, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii.

Şeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6626 privind instituirea carantinei zonale până la data de 29 martie, ora 22,00.

Modelul de declaraţie pe proprie răspundere, hotărârile CJSU Ilfov şi Ordinele Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă pot fi consultate pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului – Judeţul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/.

Măsurile obligatorii pe care trebuie să le respecte toate persoanele care se află permanent în zonă sau care o tranzitează sunt prevăzute în Ordinul şefului DSU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.