Caută
Close this search box.

„Briana, te ia mama dracului!” Un învăţător din Iaşi teroriza copiii

O fetiță de clasa a doua este pălmuită și insultată în fața clasei cu apelativul „butoi”, chiar de către învățător, un politician local din conducerea PNL Iași.

„Este bătută zilnic, este făcută în toate felurile. Deși fetița merge la un psiholog, a început să se scape în pat. Nu mai vrea să meargă la școală”, spune mama acesteia.

Teribilele întâmplări au loc la Şcoala Gimnazială nr. 28, din centrul Iaşiului, iar învățătorul este Constantin Șerban, un veteran al politicii ieșene, consilier județean PNL fost director al aceleiași școli, pus pe funcție în 2016, de PSD.

Acuzațiile împotriva lui Șerban vin din partea unei mame, care este susținută și de alți părinți ai elevilor ce au fost martori ai agresiunilor sau chiar victime.

Șerban se apără, susținând că este ținta unei conspirații care are ca scop înlăturarea sa din școală și schimbarea actualului director.

Apoi schimbă placa, batjocorind părinții care îl acuză. „Îți dai seama că din 20 de copii doar trei copii au familii stabile: mamă, tată cu același nume. Restul sunt vai de capul lor: romi, romi, vai de capul lor, necăjiți. Ce, Dumnezeu…”, pledează pentru cauza sa Constantin Șerban.

Noul director al școlii, Daniela Nechifor, îl acoperă pe Șerban, care-și recunoaște rolul de protector al acesteia.

ISJ susține că face verificări, dar mama fetei spune că de fapt a fost sfătuită de cineva de la Inspectorat „să-și mute copilul la altă școală”.

„Aveți o reclamație, rezolvați-o!”, este singurul comentariu făcut de directorul școlii, Daniela Nechifor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri