După o absență de mai bine de o lună din lumina reflectoarelor, fostul președinte american Donald Trump a revenit la o conferință a conservatorilor. Primit cu entuziasm de susținători, Trump a lăsat să se înțeleagă că ar putea candida din nou în 2024 și a respins zvonurile că și-ar crea propriul partid.

Conferință acțiunii politice conservatoare organizată în Orlando, Florida a fost locul unde Donald Trump a ținut primul său discurs public după ce a părăsit Casa Albă acum 6 săptămâni. Convins de victoria sa în noimebrie, fostul lider a criticat administrația Biden și a lăsat să se înțeleagă că ar putea reveni peste 3 ani.

Trump a ținut să se reafirme că principală forță a republicanilor și a promis să aibă un rol activ în selectarea viitoarei conduceri a poartidului. A ținut să respingă și zvonurile că și-a creat propria formațiune politică.

Potrivit celor mai recente sondaje, Trump conduce detașat în preferințele alegătorilor republicani care și-a dori să-l vadă din nou în fruntea statului.

Conferința acțiunii politice conservatoare este un eveniment început în 1974 și este considerat un barometru pentru direcția politică a Partidului Republican.

129 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here