Caută
Close this search box.

Manager spital: Criminalul din Onești are 9 plăgi împușcate. Starea sa este bună

Criminalul din Onești care a ucis doi muncitori în apartamentul pe care el îl pierduse în instanță are nouă plăgi, după ce a fost împușcat de polițiști. Starea bărbatului de 68 de ani este bună și ar putea fi audiat într-o zi, două, afirmă managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea.

Imediat după tragedie, bărbatul a fost dus la spitalul din Onești, unde a fost operat și este internat la terapie intensivă.

Managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea, a declarat miercuri dimineață că el era cooperant și conștient încă de la momentul la care a fost adus la unitatea medicală.

„Am vorbit cu șeful secției de Chirurgie, mi-a spus că pacientul a fost detubat și este pe Terapie Intensivă, este sub supraveghere medicală. Starea lui nu este dintre cele mai bune pentru că, după operație, dar speră ca într-o zi – două starea de sănătate să îi permită să fie audiat”, a spus managerul Spitalului Municipal Onești.

Medicii au scos din corpul lui Moroșan 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc
Gheorghe Moroșan este păzit, în prezent, de patru polițiști. Doi dintre ei stau în salonul ATI, cu pacientul, iar alți doi, la ușă, în exterior.

Întrebat dacă pacientul va fi transferat la un spital penitenciar, managerul Spitalului Municipal Onești a spus că deocamdată nu se pune problema transferului, pentru că are nevoie, în continuare, de terapie intensivă.

„După ce va fi stabilizat și trecut pe secția de Chirurgie, atunci se va lua legătura cu organele de urmărire penală pentru a se stabili modalitatea de continuare a tratamentului”, a mai spus Nicolcea. După ce a fost detubat, Gheorghe Moroșan este conștient, vorbește, dar este ușor confuz. Medicii nu au vorbit cu el despre ceea ce s-a întâmplat în apartamentul unde a produs crimele.

„Discuții de acest fel nu au loc între medici și pacient. El este tratat ca un pacient”, a mai spus Nicolcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri