Caută
Close this search box.

O navă rusească s-a scufundat în Marea Neagră: 2 morți și o persoană dispărută

Update Două persoane au murit, una este dată dispărută, iar zece au fost salvate, din totalul celor 13 membri de echipaj ai cargoului sub pavilion rusesc care s-a scufundat, joi, în Marea Neagră, la peste 70 de mile marine de portul Constanţa.

„Nava ‘Volgo Balt 179’ este scufundată. Echipajul navei este format din 13 persoane, 12 bărbaţi şi o femeie, toţi cetăţeni ucraineni. Cele zece persoane salvate se află în spitalul navei GSP Falcon şi primesc toate îngrijirile necesare. Un membru al echipajului nu a fost găsit până în acest moment. Operaţiunea de salvare continuă”, au informat reprezentanţii Grupului Servicii Petroliere (GSP).

O navă s-a scufundat, iar un remorcher al GSP și o navă a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare intervin la fața locului.

Nava se află la aproximativ 70 de mile marine travers de Constanța.

Marinarii găsiți la fața locului vorbesc rusă, potrivit TVR.

Nava rusească a emis un semnal SOS în dimineață zilei de joi, iar autoritățile române au plecat să salveze echipajul de la bord.

Până la ora transmiterii acestei știri au fost salvate șapte persoane, dintre care una este în stare gravă. Trei marinari ar fi în apă.

Cel mai probabil, corpul navei s-a deteriorat din cauza valurilor mari din larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri