Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan respinge înfierea copiilor de către minorităţile sexuale

rareş bogdan

Europarlamentarul Partidului Național Liberal Rareș Bogdan nu este de acord cu infierea copiilor de către cupluri ale minorităților sexuale, pentru că „lucrul ăsta e o chestie care schimbă lumea”, precizând că acceptă parteneriatele civile.

Acesta a mai menționat că va lupta împotriva inițiativei de a nu mai fi folosite cuvintele „mama” și „tata”, iar acestea să fie înlocuite cu „părinte”.

Rareș Bogdan a fost invitatul emisiunii Insider Politic, de la Prima TV, și s-a referit la faptul că în Parlamentul European s-a votat ca Uniunea Europeană să fie zonă liberă pentru LGBT, el abținându-se la vot.

Europarlamentarul a menționat că este de acord cu parteneriatele civile, dar nu și cu infierea de copii, de către cuplurile de minorități sexuale.

„În același timp am spus foarte clar sigur că drepturile sunt una și e cât se poate de normal, parteneriate civile, dar ar trebui să specificam cât se poate de clar că nu suntem de acord cu un infierea de către cuplurile de minorităților sexuale de copii, pentru că lucrul asta e o chestie care schimbă lumea și cu asta nu pot fi de acord.(…)

Copiii au venit pe lumea asta în urma unui act consimțit, a iubirii dintre un bărbat și o femeie. Când va veni un copil pe lume din iubirea dintre două femei sau dintre doi bărbați, atunci putem să ne schimbăm opțiunea. Până atunci, eu nu mi-o schimb”, a explicat europarlamentarul PNL.

Rareș Bogdan s-a referit și la recomandarea de a nu mai fi folosite cuvintele „mama” și „tata”, ci părinte, la modul general.

„Este o aberație. Asta este o aberație. (…) E o propunere a unei deputate italience din regiunea Lazio. Am văzut multe aberații în lume, dacă cineva crede că va putea schimbă relaționarea și modalitatea….

Atunci când apari pe lumea asta și înveți să vorbești, s-a constatat că peste 95% dintre copii spun primul cuvânt mama. (…) Dacă cineva crede că în Parlamentul European sau un alt for internațional, va putea nouă să ne răpească bucuria de a spune mama, tata, se înșală.

Eu am văzut multe aberații în Parlamentul European, dar cu asta mă voi lupta. Voi fi în grupul cel mai conservator”, a transmis Rareș Bogdan. El a precizat că nu crede că vreun europarlamentar român va acceptă această situație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri