Caută
Close this search box.

Un șofer din Iași a oferit 10.000 de lei mită unui poliţist. Nu avea permis de conducere

Un bărbat din judeţul Iaşi este cercetat sub măsura arestului la domiciliu pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, după ce a fost prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist, informează dcnews.ro.

Bărbatul fusese depistat în timp ce conducea un autovehicul, pe drumurile publice, fără permis de conducere, iar, pentru a scăpa de răspunderea penală, la momentul iniţial, a promis poliţistului 10.000 de lei şi, ulterior, în timpul acţiunii de flagrant, i-a dat suma de 500 de lei.

”Poliţistul a refuzat categoric şi a denunţat fapta la Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Iaşi. Conform sesizării, la data de 21 ianuarie 2021, agentul de poliţie, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Secţia 2 Poliţie Rurală Ciurea, a depistat în zona de competenţă un autovehicul condus, pe drum public, de către o persoană fără drept de a conduce, care, după constatare, i-a promis suma de 10.000 lei, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu”, se arată într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri