Clubul de fotbal Astra Giurgiu riscă depunctarea şi interzicerea dreptului de a transfera şi legitima jucători dacă nu va achita în termen de cinci zile restanţele salariale către fostul antrenor Bogdan Andone şi membrii staff-ului acestuia, secunzii Vasile Maftei şi Octavian Chihaia, conform unei decizii a Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Comisia sancţionează debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei şi acordă un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. Cal. 1. a din RSTJF, faţă de creditorul Andone Bogdan. Acordă termen în data de 28.04.2021, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Andone Bogdan conform Hotărârii nr. 339/CL/11.02.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea„, se arată în soluţia comisiei publicată, joi, pe site-ul oficial al FRF.

De asemenea, gruparea giurgiuveană a fost sancţionată cu câte 3.000 de lei penalitate financiară şi în litigiile cu Vasile Maftei şi Octavian Chihaia, potrivit Agerpres.

Antrenorul Bogdan Andone, în prezent la FC Voluntari, a condus formaţia Astra Giurgiu în perioada octombrie 2019 – septembrie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here