Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl jigneşte din nou pe Klaus Iohannis, susţinând că preşedintele a minţit când a spus că, din informaţiile sale, până acum doar Portugalia a depus la Bruxelles PNRR.

„Iohannis minte din nou pentru Guvernul Său! ‘Din informaţiile mele, până acum doar Portugalia a depus PNRR’. Fals! Iar nu sunteţi pe fază şi aţi rămas în urmă, domnule Iohannis. Vă ajutăm noi unde să găsiţi informaţii solide şi documente europene despre ce fac alte ţări în timp ce Guvernul dumneavoastră doarme în bocanci.

Italia a depus PNRR azi, aşa cum a anunţat premierul Mario Draghi. Luaţi şi citiţi, domnule Iohannis. Mai mult, acum două zile, premierul Draghi a prezentat Planul în Parlament. Aşa cum se face!

Franţa şi Germania au prezentat azi în comun şi vor depune joi, de asemenea, planurile lor la Comisia Europeană. Luaţi şi citiţi, domnule Iohannis. Planul Franţei https://bit.ly/2Pq7ikk şi Planul Germaniei https://bit.ly/2S8XqfZ”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat, citat de Agerpres, că Spania a aprobat planul şi îl va trimite, de asemenea, la Bruxelles, în foarte scurt timp.

„Luaţi şi citiţi de la ‘socialistul’ Pedro Sanchez, domnule Iohannis https://bit.ly/2R0Dlbc. Şi planul Spaniei https://bit.ly/3gIW6dO. Numai Guvernul dumneavoastră, domnule Iohannis, s-a întors cu capul în traistă de la Comisia Europeană.

Chiar dumneavoastră aţi promis că PNRR va fi trimis până pe 30 aprilie, iar acum o daţi la întors ca un şcolar prins cu temele nefăcute. Înţelegeţi că nu puteţi. Că aveţi un guvern incapabil.

Înţelegeţi că e nevoie de consultarea mediului de afaceri, a sindicatelor şi a organizaţiilor neguvernamentale pentru a reuşi. Înţelegeţi că toate ţările civilizate au prezentat acest Plan în Parlamentele naţionale. Încetaţi să mai fiţi pe contrasensul Europei”, a încheiat Ciolacu.

343 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Domnule Ciolacu,
    Minciuna nu face parte din discursul Presedintelui Iohannis. Minciuna este caracteristica majoritatii membrilor din partidul pe care cu dezonoare il reprezentati.
    Incetati dvs. si cei care va sunt in apropiere sa manipulati grosolan populatia si mai ales, dar mai ales, incepeti sa lucrati cinstit pentru noi toti si nu doar pentru interesele unui clan organizat la nivel de stat pentru propria imbogatire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here