Caută
Close this search box.

Cîţu spune că V. Voiculescu nu avea grup de lucru la Ministerul Sănărăţii privind decesele COVID

Florin Cîţu

Premierul Florin Cîţu a declarat că nu există un grup de lucru la nivelul Ministerului Sănătăţii privind raportarea deceselor de COVID-19 şi a anunţat că acest grup de lucru va fi înfiinţat.

El a fost întrebat, duminică, dacă intenţionează să trimită Corpul de control sau să facă verificări suplimentare la Ministerul Sănătăţii după declaraţiile lui Vlad Voiculescu cu privire la neconcordanţele între cele două platforme în care sunt înregistrate decesele.

„Secretarului de stat Baciu i-am cerut ieri, în urma informaţiilor apărute în presă, să îmi spună dacă există la nivelul Ministerului Sănătăţii un grup de lucru, aşa cum a fost informaţia care a apărut în presă, care se ocupă de aşa ceva.

Azi avem confirmarea că acest grup de lucru nu există, deci nu am cum să vă dau vreo informaţie.

Vom face un grup de lucru care să investigheze şi vom urmări toată procedura, grup de lucru care va trebui să vină cu nişte concluzii, care trebuie să fie prezentate în Guvern şi după aceea să tragem şi concluziile”, a spus Cîţu, după ce a participat la şedinţa Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei de la Ciolpani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri