Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, ar putea fi nominalizată pentru postul de ministru de USR PLUS, existând mari şanse ca fostul ministru Vlad Voiculescu să fie consilier onorific al ministrului, potrivit unor surse din alianţă.

Conform surselor citate de News.ro, reprezentanţii USR PLUS vor merge la întâlnirea de marţi, de la ora 16.00, cu partenerii de alianţă, cu propunerea ca Ioana Mihărilă să fie ministru al Sănătăţii.

Aceleaşi surse evocă şi posibilitatea ca Vlad Vociulescu să fie consilier onorific la minister.

Liderii coaliţiei de guvernare se întâlnesc din nou marţi, de la ora 16.00, în încercarea de a soluţiona blocajul apărut după revocarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii.

Aceasta după ce cele patru ore de discuţii desfăşurate în urmă cu o zi s-au încheiat fără niciun rezultat, iar un termen pentru a se ajunge la o decizie este greu de prevăzut, în condiţiile în care USR PLUS insistă asupra faptului că nu îi mai acordă susţinerea premierului Cîţu şi refuză să numească un titular la Sănătate în actualele condiţii, iar premierul Cîţu şi UDMR afirmă că actuala coaliţie este cea mai bună soluţie pentru România şi că nu există alternativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here