Caută
Close this search box.

O zi importantă pentru București: Programul Municipal de Restaurare, destinat clădirilor istorice din București, intră în dezbatere publică

Nicuşor Dan

Lansăm azi în dezbatere publică Programul Municipal de Restaurare, destinat clădirilor istorice din București, indiferent de forma de proprietate, anunță primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Suntem interesați să susținem în special clădirile care pot avea un rol în creșterea economiei locale, în dezvoltarea culturii, educației și turismului.
Ne pregătim astfel să oferim o cale concretă pentru salvarea și valorificarea patrimoniului istoric al Capitalei, dincolo de efortul nostru de a rezista presiunii asupra vechilor clădiri și de a stopa demolările”, a scris Nicușor Dan, pe facebook.

O zi importantă pentru București: patrimoniul construit devine sursă pentru creșterea economică și dezvoltarea economiei locale. Prin eforturile ultimelor luni, am reușit să creăm primul mecanism de salvare a clădirilor istorice din Capitală”, declară Edmond Miculușcă, coordonatorul acestui proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri