Caută
Close this search box.

Premierul Florin Cîţu îl acuză pe Vlad Voiculescu că vorbeşte din PLUS de parcă ar fi în opoziţie, în PSD

cîţu

Prim-ministrul Florin Cîţu a făcut mai multe declaraţii de presă, ca răspuns la acuzele fostului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, din care se înţelege că el consideră că Voiculescu vorbeşte de parcă s-ar afla pe aceeaşi baricadă politică cu PSD.

Cîțu a declarat la Cluj, într-o conferinţă de presă la care a participat şi Emil Boc, că nu comentează ”declarațiile celor din opoziție”, când a fost întrebat cum comentează acuzațiile lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, care a spus că șeful guvernului ar fi ajuns ”primul epidemiolog al țării”.

”Nu comenetez declarațiile, vă dați seama cum ar fi să comentez declarațiile celor din opoziție în fiecare zi, nu aș avea timp (…) Opinii personale nu comentez.

Dar aș vrea să îi asigur pe români că guvernarea este solidă, coaliția funcționează, ieri a fost un prim pas important, am avut o ședință de guevrn, în care lucrurile au mers foarte bine, nu a fost nici o problemă”, a spus Cîțu, conform G4Media, revenind cu precizarea că nu comentează „declarațiile unei persoane care acum este în opoziție”.

Întrebat ulterior şi cum comentează declarația lui Vlad Voiculescu, despre ”epoca epolețilior”, despre care spunea că a crezut că a trecut, Cîțu a mai spus iarăşi, pentru a treia oară: ”Sunt acuzații pe care le aud în Parlament de foarte multe ori, dar de la opoziție”.

Premierul a mai afirmat că numărul de vaccinări ar fi crescut, în ultimele zile.

”Să ne uitam la cifre, nu scade numărul, din contră, numărul vaccinurilor creste, va crește si fluxul. Da, nu mai sunt persoane care stau pe lista de asteptatre, dar capacitatea a crescut”, a mai spus Cîțu.

Cîţu: Îi cer public lui Dan Barna să explice cum nu se raportează numărul real de morţi Covid

Şeful Guvernului a mai afirmat că în nici o ședință de guvern vicepremierul Dan Barna nu i-a prezentat vreo notă de informare, referitoare la o altă acuzație, formulată de fostul ministru al Sănătății, care sugera că nu se raporteaza numărul real de morţi de COVID.

”Îi cer public lui Dan Barna, care e corodnator al MS, să explice o astfel de situatie. Dacă ştia de acest lucru, ce măsuri a propus?”, a mai spus Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri