Lucrurile par să rămână ața cum au fost, adică Vlad Voiculescu merge mai departe la Sănătate. Iată care au fost principalele declarații ale vicepremierului Dan Barna, după ședința de luni a coaliției:

Mesajul e unul foarte simplu, coaliția merge mai departe, asumată pe reformele pe care le-am propus în programul de guvernare.

Continuăm în această structură pentru că este foarte important ca acest guvern să își îndeplinească programul de guvernare.

Există o susținere la nivelul actualului ministru Vlad Voiculescu, care se va reflecta și în perioada următoare.

Vlad continuă la Ministerul Sănătății, nu a fost niciun moment în discuție în coaliție ideea ca Vlad să fie demis sau să se retragă.

În prezent nu există o analiză sau o perspectivă de revocare pe termen scurt.
La Spitalul Foișor, lucrurile nu au funcționat așa cum ar fi trebuit. Trebuia să existe un cordon de siguranță între pacienți și cei strânși acolo, presă. Sper sa nu mai văd astfel de imagini.

Situația de la Foișor este în evidenta responsabilitate a celor care au organizat acea evacuare, lucrurile sunt foarte clare.
Decizia a fost una corectă, necesară și de la asta trebuie să pornim.

La scurt timp, după declarația lui Dan Barna, Ludovic Orban a precizat că PNL “privește cu îngrijorare la modul în care este gestionat Ministerul Sănătății și susține dreptul premierului de a revoca un ministru în momentul în care nu-și îndeplinește atribuțiile și generează situații care pun guvernul în pericol”.

Dar dincolo de ce zice sau vrea Orban, Vlad Voiculescu rămâne ministrul Sănătății. De Rareș Bogdan, foarte vocal sâmbătă seara. nu s-a mai auzit nimic.

91 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here