Caută
Close this search box.

VIDEO Larisa Iordache a sărbătorit cu branula în mână calificarea la Jocurile Olimpice

larisa iordache

Larisa Iordache a reușit să obțină biletul pentru Jocurile Olimpice, însă la finalul zilei a ajuns la spital.

După un prim control, sportivei i-a fost pus diagnosticul de infecție la nivelul rinichilor, însă aceasta nu a împiedicat-o pe Larisa Iordache să păstreze o stare bună de spirit.

Într-un clip postat pe contul personal de TikTok, sportiva a apărut jovială, dansând, chiar dacă avea la mână branulă.

”O noapte grea, dar acum sunt mai bine”, a scris Larisa Iordache.

După calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a doua ediție la care sportiva va participa, după cea de la Londra, 2012, Federația Română de Gimnastică a transmis, printr-un comunicat, faptul că Larisa Iordache a avut probleme de sănătate în timpul zilei, însă, în ciuda dificultăților, a ales să evolueze.

”Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei și antrenorilor ei o împlinire deosebită și o răsplată de neprețuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună.

Ceea ce nu se știe însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism și a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului.

O eroină am putea spune. De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri și stare generală proastă. Primele investigații au dezvăluit o infecție la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfășurare”, au dezvăluit cei din Federația Română de Gimnastică, pe pagina oficială de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri