Caută
Close this search box.

Uimitor de cine este susţinută Viorica Dăncilă, la BNR

viorica dăncilă

Jurnalista Denise Rifai sare în apărarea fostului premier Viorica Dăncilă, după ce aceasta a fost numită consilier al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

Rifai spune că mutarea e una de înțeles și îi acuză pe cei oripilați de decizie, de ipocrizie.

„Eu am fost între primii și cei mai vocali critici ai fostului premier, Viorica Dăncilă.

Doar eu mă minunam aproape seară de seară, în emisiunea mea Legile Puterii, broşele fostului premier, broșe despre care s-a vorbit ulterior, în mod constant, în presă.

Și tot eu am apreciat public că totuși Viorica Dăncilă nu a executat obedient ordinul trasat de Liviu Dragnea și mă refer la modificările aduse legilor justiției, pe care Dragnea le dorea rezolvate prin ordonanță de urgență.

Și mă întreb oare câți bărbați, din maaaarii bărbați de stat ai României, ar fi avut curaj să se opună unei astfel de solicitări și să reziste presiunilor la care a fost supusă Dăncilă, în acea perioadă.

Recunosc că noul loc de muncă al doamnei Dăncilă la BNR m a lăsat la fel de mută cum am rămas atunci când am aflat că PSD nu a găsit un loc pe listele de parlamentari pentru omul care a condus România timp de doi ani și jumătate.

Dar la fel de mută rămân, de zeci de ori pe zi, când aflu ce oameni sunt numiți în funcții de mare conducere în statul român. Să mă apuc să-i înșir aici??? :)))) sau să le bat obrazul oripilaţilor de astăzi ????!

Mor cu ipocrizia asta din politică și cu ipocriții care în loc să se privească adânc în oglindă, arată cu degetul spre alții!

L-am susținut mereu pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu și pot să înțeleg și aici, gestul său. Și oricum, iată, decizia de angajare a fostului premier s-a dovedit un act de mare curaj al Guvernatorului, dacă luăm în considerare linșajul mediatic de astăzi.

Și în tot cazul, tot pentru “oripilaţii” zilei. Să se caute de oglindă prin buzunare. Oglinda e un bun barometru. Atât pentru competență, cât și pentru potență :)). Și nu în ultimul rând, pentru ipocrizie!

Ps. Nu e normal ca oameni care, dintr un concurs de împrejurări, ajung în funcții atât de importante în statul român, și care sunt amplu curățate de scame în perioada de mare putere, să fie linşate în cea mai sălbatică manieră, imediat ce și o pierd.

Iar Guvernatorul azi a făcut un gest. Sau a dat curs unei recomandări. Dar gestul trebuia făcut. Poate nu la bnr. Dar cu siguranță, acest gest trebuia făcut!”, a scris jurnalista, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri