Caută
Close this search box.

Altă amânare în Dosarul Colectiv. Piedone şi alţi inculpaţi află pe 22 septembrie dacă li se schimbă încadrarea faptelor

dosarul colectiv

Curtea de Apel București a amânat pentru 22 septembrie decizia legată de posibila schimbare a încadrării faptelor de care sunt acuzați Cristian Popescu Piedone și alți inculpați, în Dosarul Colectiv, potrivit deciziei anunțate.

Din cauză că cei doi judecători din complet nu s-au înțeles dacă să schimbe sau nu faptele, instanța a propus astăzi ca un al treilea judecator să încline balanta în această decizie. Propunerea a fost acceptată, în ciuda opoziției parchetului, iar un al treilea judecător va lua decizia, pe 22 septembrie.

O eventuală schimbare a încadrării faptelor s-ar putea solda cu aplicarea unor pedepse mai ușoare, în cazul condamnării inculpaților.

Dezbaterile merg însă mai departe independent, cu privire la cei trei patroni ai clubului Colectiv, față de care nu s-a pus în discuție schimbarea încadrării juridice. Discuțiile, în acest caz, au fost programate pentru marți și miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri