Caută
Close this search box.

Clotilde Armand le face plângeri penale pentru șantaj acţionarilor Romprest

clotilde armand

Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale, pentru infracțiunea de șantaj, acționarilor Companiei Romprest Service S.A. și solicită autorităților abilitate să fie ridicată licența acestui operator, afirmă edilul Clotilde Armand.

Ea spune că, în paralel, va solicita Consiliului Local Sector 1 și în Justiție rezilierea contractului cu acest operator șantajist.

„Înțeleg că operatorul de salubritate a anunțat că reîncepe să strângă gunoiul din sector și a recunoscut vina pentru șantajul creat în aceste zile în care nu ridicat gunoiul. Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că este interzis să întrerupă serviciul de salubrizare și administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu șantajul.

Dar lucrurile nu vor rămâne așa. Toți cei care și-au permis această situație vor răspunde în Justiție pentru că au pus în pericol sănătatea populației din Sectorul 1.

Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracțiunea de șantaj acționarilor Companiei Romprest Service SA și solicită autorităților abilitate să fie ridicată licența acestui operator.

Pentru că România este stat de drept, nu stat mafiot. În paralel, voi solicita Consiliului Local Sector 1 și în Justiție rezilierea contractului cu acest operator șantajist. Cu mafia nu se negociază”, a scris primarul Clotilde Armand, pe pagina sa Facebook.

Edilul le dă asigurări locuitorilor Sectorului 1 „că astfel de situații nu se vor mai repeta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri