Caută
Close this search box.

Cosette Chichirău nu mai candidează la şefia USRPlus Iaşi

cosette chichirău

Cosette Chichirău nu mai candidează la şefia USRPlus Iaşi. Cine i-ar putea locul este o altă surpriză. Alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene vor fi pe 27 iunie.

Filiala ieşeană a USRPLUS a intrat în febra alegerilor interne şi deja a fost înregistrată o primă surpriză. Actuala şefă a organizaţiei judeţene, deputatul Cosette Chichirău, a declarat Ziarului de Iaşi că nu va mai candida pentru încă un mandat.

Ea a precizat că vrea să se concentreze pe partea de lobby, pentru proiectele Iaşului, la Bucureşti. În schimb, surse din filială au explicat că aceasta nu ar avea susţinerea necesară pentru a fi confirmată în funcţie.

Sursele spun că favorit în a prelua conducerea organizaţiei judeţene este subprefectul Ştefan Tănase, un apropiat al deputatului. „E o variantă“, a admis Chichirău. „Iau în calcul o eventuală candidatură“, a spus la rândul lui Tănase, într-un mesaj scris, evitând un interviu telefonic pe această temă.

Nu este clar dacă Tănase va avea un contracandidat, dar dacă îl va avea competitorul ar putea veni eventual din aripa PLUS a partidului. Alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene vor avea loc pe 27 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri