Caută
Close this search box.

Dan Puric, noi absurdităţi. Spune că s-a dat ordin pe unitate să se stingă pandemia

dan puric

Dan Puric, actor de pantomimă cuplat la propaganda rusă, a dat o nouă reprezentație anarhistă, la Antena 3, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Actorul mult iubit de Sputnik.md a spus că slăbirea pandemiei nu are legătură cu vaccinarea, ci cu un misterios „ordin pe unitate”!

Răzvan Dumitrescu: Pare că pandemia se duce, se stinge. Acuma credeți că se stinge sau e o pauză?

Dan Puric: S-a dat ordin să se stingă.

Răzvan Dumitrescu: Cui?

Dan Puric: Păi, la cei care ascultă de ordine pe unitate.

Discursul conspiraționist al lui Dan Puric
* „S-a dat ordin să se stingă (pandemia – n. red.)… la cei care ascultă de ordine pe unitate.”

* „Acest vaccin… este impropriu spus vaccin!”

* „Eu am mare încredere în lipsa de încredere a poporului român, în butaforiile politice. Să vă uitați la următorul lucru: ispite din astea penibile, de doi bani, de tip bolșevic.”

* „Vaccinul a început să semene cu carnetul de partid. Cu carnetul de partid îți cumpărai și un televizor color.”

* „Acum îi cheamă, penibil… cum să zic… aceste libertăți care sunt traumatizante pentru toți. În primul rând, s-a creat un conflict nefiresc între bieții oameni care s-au vaccinat și bieții oameni care nu s-au vaccinat.”

* „Dacă ai o minte limpede și responsabilă, din punct de vedere medical, epidemiologic, nu faci așa ceva, în contextul în care știi că vaccinul nu asigură o imunitate, în contextul în care știi că un om vaccinat poate să transmită în continuare, deci astea sunt date obiective.”

* „E clar că aceşti oameni sunt monitorizaţi politic. Spun cu durere în inimă: un Guvern sau Parlament, sau un preşedinte care este ales… el trebuie să reprezinte interesele acestui stat, interesele acestui popor. Deocamdată, interesele poporului român nu sunt reprezentate. Din contră. Tot ceea ce au făcut în aceşti ultimi ani, s-a făcut împotriva poporului român.”

* „Să ştiţi că este un dublu front, pe care vi l-am spus şi data trecută, acum câteva luni. Este un atac al virusului în zona biologică, unde ne distruge imunitatea, şi este un atac al virusului ideologic, în zona imunităţii noastre sufleteşti. Când se îmbolnăveşte un organism? Când există niște porți de intrare în acel organism, sau când factorii de apărare a acelui organism sunt dispăruți. Poarta de intrare pe care au făcut-o în organismul numit România se numește Guvernul și Președinția. E o poartă de intrare unde au intrat infecțiile.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri