Caută
Close this search box.

Ionuţ Cristache zboară complet din grila TVR şi ameninţă cu tribunalul

ionuţ cristache

Principalele motive enumerate de reprezetanţii TVR, pentru eliminarea din grilă a lui Ionuţ Cristache, au fost: audienţa emisiunii România 9, concurenţa cu alte canale ale trustului şi capacitatea formatului emisiunii de a creşte audienţele din prime time ale postului TVR 1.

Răspunsurile TVR vin după ce Ionuţ Cristache a fost mutat, cu emisiunea România 9, de la ora 21.00, la ora 17.00, după cum Paginademedia.ro şi după ce jurnalistul a povestit cum ar fi fost anunţat de decizie.

„Politica de programe este atributul factorilor de decizie ai canalului TVR 1, dar şi ai întregii corporaţii. În acest sens, hotărârea a fost luată şi asumată de Comitetul Director al SRTv.

Asemenea decizii sunt complexe şi ţin de analiza şi evaluarea unui întreg ansamblu de factori şi circumstanţe”, spun cei de la TVR.

„Formatul programului România9 este unul de tip talk show. Acest gen de program nu este conceput doar pentru un anumit segment orar”, continuă reprezentaţii TVR.

De asemenea, ei susţin că decizia de a muta emisiunea aparţine Comitetului Director şi nu Ramonei Săseanu, şeful interimar al TVR. Un răspuns care vine după ce Ionuţ Cristache a povestit că a fost sunat de directorul interimar al TVR 1, Eduard Dârvariu, care i-a comunicat că „aşa a vrut doamna (Săseanu)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri