Caută
Close this search box.

Ludovic Orban: Nu am foarte multe economii, nu fac investiții. Mi-ar fi plăcut să joc pe Bursă

ludovic orban

Ludovic Orban a precizat că nu are foarte multe economii şi că nu face investiţii şi a spus că are o asigurare prin care atunci când ajunge la pensie primeşte nişte bani. Liderul PNL a adăugat că i-ar fi plăcut să joace la bursă, însă timpul nu i-a permis acest lucru.

„Nu am foarte multe economii, nu fac investiţii. Am o asigurare, tipul de asigurare care atunci când ajungi la pensie primeşti nişte bani. În rest, în casă, maşina familiei e o maşină achiziţionată în 2007 sau în 2008, (…) nu prea am făcut investiţii. Mi-ar fi plăcut să joc pe bursă, dar nu am avut nici timpul”, a declarat Ludovic Orban, întrebat ce investiţii face din economiile personale pe care le-a strâns de-a lungul vremii.

Chestionat când a fost ultima oară în vacanţă, Ludovic Orban a răspuns:

„Vacanţa mea în 2017 cu familia a fost de 2 zile, vacanţa din 2018 de trei zile jumătate. E adevărat, am fost cu familia de Revelion, în 2020-2021, şi am stat trei zile la Sinaia”.

„Pentru anul acesta va fi complicat cu vacanţa, pentru că avem calendarul de alegeri locale şi judeţene, iar după finalizarea, pe 10 august, a conferinţelor judeţene începe campania de prezentare a moţiunilor în filiale. E puţin probabil să beneficiez de vreo vacanţă”, a completat liderul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri