Caută
Close this search box.

Lumea fotbalului, paralizată de drama danezului Christian Eriksen, aproape mort pe teren, la Euro!!

christian eriksen

Momentul infernal prin care trece internaționalul danez de fotbal Christian Eriksen i-a șocat pe jurnaliștii și sportivii prezenți în studiourile TV. Prezentatoarea Alex Scott, de la BBC, a izbucnit în lacrimi.

Momentul incredibil în care Christian Eriksen s-a prăbușit ca secerat pe gazonul stadionului Parken din Copenhaga a îngrozit lumea sportului. Jurnaliști, fotbaliști sau fani, au fost șocați de imaginile care au făcut înconjurul lumii.

Daily Mail notează că jurnaliștii și invitații aflați într-unul dintre platourile BBC au început să plângă. Între aceștia și fosta jucătoare de fotbal și prezentatoare, Alex Scott. Lumea întreagă a început să se roage pentru viața fotbalistului danez.

Alex Scott: „I-am spus mamei că o iubesc”

Fosta jucătoare de fotbal, în prezent expert BBC, Alex Scott a mărturisit că a fost atât de speriată de imaginile în care a văzut echipa medicală acordându-i îngrijiri lui Christian Eriksen, încât i-a trimis un mesaj mamei ei.

”A fost șocant, am izbucnit în lacrimi. Te gândești la familia lui, la toți ceilalți jucători care sunt martori și ei. De fapt, tocmai am intrat pe telefonul meu și i-am spus mamei că o iubesc.

Cred că este un moment care te face să te gândești cum ți se poate schimba viața într-o clipă. Sunt bulversată, nu pot să cred la ce asistăm. Fotbalul a luat-o razna”, a declarat fosta fotbalistă, citată de Daily Mail.

Alături de aceasta, în studioul BBC se mai aflau Cesc Fabregas, Micah Richards și gazda Gary Lineker. Vizibil șocat Cesc Fabregas și-a găsit greu cuvintele.

”Nu prea știu ce să spun, sincer. Tremur tot. Tot ce pot să mă gândesc este la familia lui Christian, prin ce trebuie să treacă și mă rog să-și revină.

Știți de câte ori nu m-am dus și eu acasă supărat și m-am certat cu familia și cei dragi? Trebuie să înțelegem că e doar un joc. Trebuie să ne bucurăm de fiecare secundă, să avem pasiune, să ne bucurăm. Toate acestea acum nu mai contează”, a spus și Fabregas, pentru sursa citată.

PCH, mesaj emoționant de susținere pentru Eriksen și familia acestuia
Membrii Peluzei Cătălin Hâldan au fost printre cei care au reacționat imediat după incidentul în care a fost implicat Christian Eriksen.

”RIDICĂ-TE, CHRISTIAN!

Noi am trecut prin așa ceva. I-am pierdut pe Căpitan și pe Patrick Ekeng și când vedem șcene de felul acesta, inimile noastre se strâng.

Este momentul să înțelegem că ORICE VIAȚĂ CONTEAZĂ. Acestea sunt clipele când jucătorii să îngenuncheze pe teren și să se roage pentru unul din ei. (poate că s-a îngenuncheat prea mult la comandă și s-a pierdut sensul acestui gest).

Sunt momente în care ne dăm seama cât suntem de firavi și neputincioși. În tribune și acasă, în alb-roșu sau alb-albastru, zeci de mii de suporteri se roagă pentru viața unui fotbalist.

Christian Eriksen este în viață, iar în momentul în care a fost scos de pe teren, a ridicat capul și avea ochii deschiși. Sunt momente în care ne dăm seama că VIAȚA înseamnă mai mult decât fotbalul”, au postat cei din PCH, pe paina oficială de Facebook.

Meciul dintre Danemarca și Finlanda, întrerupt din cauza accidentării lui Christian Eriksen, s-a reluat la ora 21.30, după ce fotbalistul aflat la un pas de maorte a fost stabilizat.

Danezii nu s-au mai putut regăsi și, în mod firesc, au pierdut partida cu o selecționată mult mai slab cotată:

DANEMARCA- FINLANDA 0-1 (0-0).

A marcat, primul său gol la naționala Finlandei, JOEL POHJANPALO (26 de ani, atacant, 1,86 m, fotbalist la Union Berlin, înprumutat de Bayer Leverkusen), în min.59.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri