Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, reţinut într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor şi în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale, cu o fată de doar 12 ani, pe care apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea, a fost pus în libertate.

”La data de 11.06.2021, dosarul afost înaintat unităţii de parchet cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a măsurii arestării preventive, suspecţii fiind sub puterea măsurii preventive a reţinerii.

Prin ordonanţa procurorului din aceeaşi dată a fost respinsă propunerea organelor de cercetare penală şi a fost respinsă măsura reţinerii, întrucât nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza acesteia, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecţii în stare de libertate”, a transmis Parchetul Judecătoriei Buftea.

IPJ Ilfov a anunţat că, în urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au reţinut 3 persoane, bănuite de comiterea faptelor cercetate. Una dintre persoanele reţinute este primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, acuzat de act sexual cu minor şi influenţare.

Robert Ştefan este bănuit că ar fi violat o fată de numai 12 ani, care a şi născut un copil. Abuzurile s-ar fi petrecut în 2018, iar copila ar fi fost ameninţată pentru a păstra tăcerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.