Caută
Close this search box.

Răzvan Cherecheș acuză USR-PLUS de „politizarea campaniei de vaccinare”

răzvan cherecheş

Răzvan Cherecheș, profesor de sănătate publică, acuză USR-PLUS că politizează campania de vaccinare anti-COVID-19. ”Un partid care alocă resurse pentru o campanie proprie privind stimularea vaccinării va crea doar zgomot și confuzie”, afirmă profesorul.

Cherecheș a afirmat că partidul încearcă mai degrabă să se promoveze pe el decât vaccinarea și a atras atenția că o campanie de informare trebuie făcută de autorități, nu de un partid.

Un partid/coaliție (la guvernare) care alocă resurse (timp, energie, materiale, …) pentru o campanie proprie privind stimularea vaccinării, va crea doar zgomot și confuzie, în loc să ajute!”, a mai susținut Răzvan Cherecheș.

Alianța USR-Plus a pornit o campanie de informare privind vaccinarea pe partid – cu sigla partidului, în corturi ale partidului, cu oameni în tricouri personalizate.
Campania de vaccinare este o chestiune de sănătate publică care ne afectează pe toți, indiferent de culoarea politică, culoarea pielii sau preferințe de orice fel”, mai scrie Răzvan Cherecheș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri