Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, lansează noi invective la adresa sutelor de mii de protestatari din Piața Victoriei, din timpul Regimului Dragnea, pe care îi numește „securistoizi”.

„Unde sunt reziştii mitingişti? Unde sunt luminițele, ong-urile soroşiste și actoraşi ratați cu portavoce? Unde sunt acum, când Capitala se scufundă în gunoaie, mizerie, șobolani? Când euro a depășit infinitul și robor-ul e la cer?

Când pensiile au înghețat, alocațiile s-au anulat, iar apa caldă în București a devenit un vis de demult? Unde sunt reziştii să urle că benzina aproape s-a dublat? Că voucherele de vacanță au dispărut și Horeca e în faliment?

Unde sunt rezistii să protesteze că guvernul lor a dat până acum câteva sute de ordonanțe? Și ziua, dar mai ales noaptea? Că au fost numiți în funcții publice mii de penali, amante, rude și sponsori? Unde ați dispărut, securistoizilor? Ca să înțeleagă și ceilalți, care a fost misiunea voastră mizerabilă!”, a scris Ștefănescu, pe Facebook, conform AK24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.