Caută
Close this search box.

Doi liberali încercau să-l convingă pe Cătălin Drulă să le menţină oamenii-n funcţii

cătălin drulă

Negocieri pentru menținerea în funcții a unor directori de instituții subordonate la Ministerul Transporturilor, interceptate de DNA chiar în biroul ministrului Cătălin Drulă.

Protagoniști – doi liberali: senatorul George Stângă si președintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, care ar fi acționat la rugămintea liderului PNL Constanța, Bogdan Huțucă, potrivit procurorilor.

Acesta din urmă a negat însă implicarea sa și spune că nu avea cum să intervină în favoarea directorului Agenției Române de Salvare a Vieților Omenești pe Mare, pentru că nu îl cunoaște:

„Am aflat despre aceste chestiuni din presă. Nu am discutat niciodată despre aceste lucruri cu nimeni, iar aici sunt incluse persoanele care apar în stenograme.

Nu aveam nici cum să intervin și nici să discut despre situația directorului ARSVOM, din simplul motiv că nu îl cunosc și nu m-am întâlnit cu el niciodată. Mai mult, nu cunosc pe nimeni din acea instituție și nu am interacționat vreodată cu nici o persoană de acolo”, a declarat Bogdan Huțucă pentru G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri