Caută
Close this search box.

Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, susţine că Liviu Dragnea, fiind liberat din puşcărie, ar fi reuşit „un act epopeic”

aurelian pavelescu

„Dacă Iuliu Maniu, Ion Mihalache (pe care-i tot invocă) sau Corneliu Coposu (pe care-l „uită” de fiecare dată) ar ieși din mormânt, l-ar alerga pe Aurelian Pavelescu, urmașul lor la conducerea PNȚCD, până la granița cu Rusia și l-ar preda muscalilor, să nu mai audă de el!”, crede jurnalistul Grigore Cartianu.

Impostorul, povesteşte jurnalistul, care a luat captiv un partid istoric, pângărind oasele martirilor săi, a scris un text odios – și l-a publicat pe Facebook – chiar în ziua eliberării din închisoare a recidivistului Liviu Dragnea, infractor de drept comun.

Pe 15 iulie, Aurelian Pavelescu ne-a reamintit că mega-coruptul Dragnea a fost „trimis în închisoare nevinovat, de o conjurație parastatală și în aplauzele frenetice ale ambasadelor și multinaționalelor”.

Așadar, tot un fel de martir, numai bun de pus în ramă lângă Maniu, Mihalache și Coposu! Aflăm chiar din titlu că „Liviu Dragnea a câștigat totul și a intrat în cărțile de istorie”. Și imediat, plecăciunea: „Respect!”. Dar martirul nu e singur! Îl are lângă el pe însuși Codrin Ștefănescu, la care Pavelescu se închină cu respect.

Cu un așa reper în preajma sa, Dragnea „a reușit un act epopeic: fondarea mișcării suveraniste române”. Dar i-o fi fost ușor? Nicidecum: „De aceea a și plătit cu libertatea”.

Textul pavelescian se încheie cu încă un „RESPECT!”, unul apăsat, cu majuscule, să priceapă tot norodul că el, groparul PNȚCD, îl pupă-n cur pe Dragnea, banditul PSD!

Aurelian Pavelescu tămâindu-l pe Liviu Dragnea

„Trimis în închisoare nevinovat de o conjurație parastatală și în aplauzele frenetice ale ambasadelor și multinaționalelor, Liviu Dragnea a ieșit astăzi învingător. Fără să se fi lăsat intimidat, știind că puterea adevărului este supremă.

Este ziua neagră pentru cei care-au ordonat și acceptat execuția, dar și pentru cei care au fost complici prin tăcere. Ziua neagră a trădătorilor. Ei nu se vor mai putea răscumpăra. Ce cădere în subteranele unei pușcării permanente: moartea lor civilă!

Însoțit mereu, chiar împotriva tuturor, de Codrin Ștefănescu și alții câțiva, foarte puțini, a reușit un act epopeic: fondarea mișcării suveraniste române. De aceea a și plătit cu libertatea, scăpat de Dumnezeu de la plata cu viața. O mare luptă se măsoară prin puterea de sacrificiu, doar așa se poate învinge.

Este o chestiune de destin. Îl construiesc chiar dușmanii tăi, instrumente ale adevărului prin vădirea minciunii.

Nu știu dacă va mai face sau nu politică, dar ce-a lăsat în urmă rămâne. Când cei care-au construit statul paralel, teroarea și supunerea propriului popor – președinți, prim-miniștri, miniștri, parlamentari, securiști, procurori și judecători la un loc – vor fi căzut de mult în uitarea cu care se plătește trădarea (pedeapsa cea mai ușoară), povestea lui Liviu Dragnea va trăi în mintea oamenilor!

RESPECT!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri