Caută
Close this search box.

Orban îi apară pe liderii PNL interceptaţi de DNA, în biroul lui Drulă: „Nu ne afectează sub nici o formă”

ludovic orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, le-a luat apărarea celor doi lideri liberali, care apar în interceptările DNA, din biroul ministrului Cătălin Drulă.

El a declarat că i se pare ciudat faptul că stenograme dintr-un dosar DNA au ajuns în presă.

„Nu ne afectează sub nici o formă. Deocamdată e un dosar care nu-i viza pe colegii mei, nu știu cum s-a întâmplat să fie puși în aceeași oală cu alții.

În cazul în speță nu mi s-a părut nimic… Singurul lucru ciudat mi s-a părut că au apărut stenogramele într-o publicație în care… sunt stenograme dintr-un dosar DNA, cum adică? Stenogramele din dosarele DNA ajung așa, în publicații?

Mi s-a părut ciudat că este pusă alandala, laolaltă, o chestiune care vizează intervenția unor oameni de afaceri cu discuții care au fost făcute între ministrul Drulă și doi colegi de-ai mei”, a declarat Orban.

„În ce privește menținerea directorului Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați, chiar a fost un director care și-a făcut treaba”, a adăugat Orban.

Interceptări DNA în dosarul de corupție al directorului Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) din cadrul Ministerului Transporturilor, Daniel Manole, arată presiunile care s-au pus pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, din partea unor lideri PNL, pentru a-l păstra pe Manole în funcție.

O parte dintre interceptări a fost realizată chiar în biroul lui Cătălin Drulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri