Patru maşini care erau parcate într-un garaj din municipiul Botoşani au ars, vineri, în totalitate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate de Agerpres, incendiul s-a produs pe o proprietate de pe Aleea Vâlcelei din municipiul Botoşani. La sosirea forţelor de intervenţie, ardea garajul în totalitate, cu degajări mari de fum.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani au ajuns la faţa locului, pe strada Aleea Vâlcelei din municipiul Botoşani, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi au constatat că exista pericolul ca incendiul să se extindă şi la o casă din gospodărie. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor s-a intervenit circa două ore şi jumătate”, a afirmat Lupu.

FOTO: ISU Botoşani

Oficialul ISU a precizat că, foarte probabil, cauza de producere a incendiului a fost scurtcircuit la unul dintre autoturisme, care fusese parcat în garaj cu puţin timp înainte de producerea evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here