Caută
Close this search box.

Simone Biles se suceşte, ar avea o cădere psihică, nu fizică

simone biles

Simone Biles, vedeta echipei americane de gimnastică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a declarat, marți, după ce s-a retras din finala feminină pe echipe, că nu are o problemă fizică, ci trebuie să se concentreze pe sănătatea sa mintală.

Ea pune sub semnul întrebării inclusiv participarea ei în continuare, în concursul de gimnastică de la Tokyo, unde este calificată în toate finalele.

Americanca a părăsit arena, după proba de sărituri, dar a revenit ulterior pentru a-și susține coechipierele. În cele din urmă, acestea au obținut medalia de argint în concursul pe echipe, fiind învinse de rusoaice.

Statele Unite erau favorite la cucerirea aurului la gimnastică Olimpiada de la Tokyo, după ce au câștigat cinci titluri mondiale – în 2011, 2014, 2015, 2018 și 2019 – pe lângă medaliile de aur olimpice consecutive de la Londra și Rio.

După sărituri, în locul lui Simone Biles a intrat Jordan Chiles, iar Statele Unite au fost învinse de ROC, acronimul sub care candidează sportivii ruși, în timp ce Marea Britanie a luat bronzul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri