Caută
Close this search box.

VIDEO Clotilde Armand a învins în instanţă Realitatea PLUS şi pe realizatorul Laurenţiu Botin

clotilde armand

Clotilde Armand a câștigat încă un proces de calomnie. Laurențiu Botin, realizator al unei emisiuni produse de Anca Alexandrescu, la Realitatea Plus, și actionarii postului trebuie să-i plătească primarului Sectorului 1 despăgubiri în valoare de 20.000 de lei. Sentința nu este definitivă.

„Admite în parte cererea principala. Obligă pârâții, în solidar, la plata sumei de 20.000 lei, cu titlu de despăgubiri pentru daune morale, către reclamanta. Respinge în rest cererea de chemare în judecată, astfel cum a fost modificată prin cererea adițională, ca neîntemeiată.

Obligă pârâții, în solidar, la plata către reclamantă a sumei de 8.772,07 lei, reprezentând cheltuieli de judecată (taxa judiciară de timbru – 100 lei și onorariu avocat). Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul București – Secția a V-a Civilă.

Pronunțată astăzi, 02.07.2021, prin punerea soluției la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei instanței”, este minuta deciziei Tribunalului București.

Într-o emisiune de la Realitatea Plus, Armand a fost acuzată de Botin că a „făcut bani frumoși din afacerile cu statul”.

„Este cazul să cunoașteți adevărata față a politicianului de origine franco-română”, a spus Botin. El a susținut că firma condusă de Armand a avut legătură „cu una dintre cele mai mari căpuşări a banului public, firma Bechtel”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri