Ajla Tomljanovic a învins-o pe Jelena Ostapenko, 4-6, 6-4, 6-2, în turul trei de la Wimbledon. În cursul meciului şi după, între cele două jucătoare a avut loc un scandal monstru.

În setul trei, la 0-4, Jelena Ostapenko a solicitat intervenția fizioterapeutului, însă Ajla Tomljanovic a acuzat-o că a cerut pauza doar pentru a-i provoca ieșirea din ritm.

După ce Jelena Ostapenko a mers la bancă, Ajla Tomljanovic s-a îndreptat spre arbitrul de scaun, căruia i-a spus: ”Știi că minte, nu? Cu toții o știm. O oră jumate a fost bine și acum, deodată, are probleme?”.

Arbitrul nu a putut interveni, astfel că Jelena Ostapenko a primit îngrijire medicală, iar ulterior a revenit pe teren, unde a reușit să ia două game-uri, însă în cele din urmă a fost învinsă.

După ultimul punct, Jelena Ostapenko și Ajla Tomljanovic au purtat un schimb dur de replici, la fileu, unde, în mod normal, jucătoarele se felicită la finalul confruntării.

Jelena Ostapenko: ”Dacă tu crezi că m-am prefăcut, du-te și vorbește cu fizioterapeutul”.
Ajla Tomljanovic: ”Sper că ești mai bine”.
Jelena Ostapenko: ”Te comporți oribil! Oribil! N-ai niciun respect”.
Ajla Tomljanovic: ”Tu vorbești?”.
”Jelena Ostapenko: ”Ce? Ce urât, ce urât”.
Ajla Tomljanovic: ”Ești cea mai rea jucătoare din circuit”.

Cele două sportive au continuat schimbul dur de replici, însă de această dată de la distanță, la conferințele de presă.

”Lipsă de respect din partea ei. Dac aș fi fost la 50% din capacitate, o băteam sigur. N-are cum să spună ceva despre accidentarea mea, nu știe nimic.

E lipsă de respect din partea ei, orice jucător se poate accidenta brusc. N-are cum să spună ceva cât timp nu știe nimic de la medic”, a spus Jelena Ostapenko.

În replică, Ajla Tomljanovic a numit din nou comportamentul Jelenei Ostapenko ”rușinos”.

”Am câștigat, asta este peste orice moment dramatic care a fost pe teren. Comportamentul Jelenei e rușinos, total rușinos. Nu se comportă ca o campioană de Grand Slam”, a transmis Ajla Tomljanovic.

În turul patru, unde a acces datorită victoriei cu Jelena Ostapenko, Ajla Tomljanovic va juca împotriva Emmei Răducanu, cea care a trecut în a treia rundă de Sorana Cîrstea, 6-3, 7-5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.