Tânărul care a venit la mare să terorizeze turiştii a fost reţinut de poliţişti. Bărbatul a fost filmat în timp ce umileşte un alt tânăr. Tot el a fost cel care, într-o clipă de nebunie, a aruncat cu sticle şi scaune de la fereastra hotelului. Riscă acum să rămână cel puţin 30 de zile în spatele gratiilor.

Bucureşteanul venise la Mamaia cu mai mulți prieteni. A ajuns vedetă pe reţelele de socializare după ce a postat clipuri video în care arunca diverse obiecte de la etaj – scaune sau sticle. Într-una dintre filmări, bărbatul încearca să umilească un tânăr care venise la petrecere.

Până la această oră însă, nimeni nu a depus plângere împotriva lui. Poliţiştii s-au autosesizat şi l-au chemat la audieri, potrivit TVR. În faţa anchetatorilor ar fi declarat că era băut în momentul când a comis faptele.

Poliţia Română a confirmata reţinerea pentru 24 de ore cu mesajul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Bărbatul a mai fost cercetat penal în urmă cu doi ani pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here