Caută
Close this search box.

Bucureşteanul care a terorizat turiştii la Mamaia a fost reţinut

Tânărul care a venit la mare să terorizeze turiştii a fost reţinut de poliţişti. Bărbatul a fost filmat în timp ce umileşte un alt tânăr. Tot el a fost cel care, într-o clipă de nebunie, a aruncat cu sticle şi scaune de la fereastra hotelului. Riscă acum să rămână cel puţin 30 de zile în spatele gratiilor.

Bucureşteanul venise la Mamaia cu mai mulți prieteni. A ajuns vedetă pe reţelele de socializare după ce a postat clipuri video în care arunca diverse obiecte de la etaj – scaune sau sticle. Într-una dintre filmări, bărbatul încearca să umilească un tânăr care venise la petrecere.

Până la această oră însă, nimeni nu a depus plângere împotriva lui. Poliţiştii s-au autosesizat şi l-au chemat la audieri, potrivit TVR. În faţa anchetatorilor ar fi declarat că era băut în momentul când a comis faptele.

Poliţia Română a confirmata reţinerea pentru 24 de ore cu mesajul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Bărbatul a mai fost cercetat penal în urmă cu doi ani pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri