Caută
Close this search box.

Cercetătorii au descoperit că Stonehenge este construit dintr-un material aproape indestructibil. Nouă teorie bizară privind apariția vieții pe Pământ

Indiana Jones 5 pare să aibă loc în 1969 (sau cel puțin o parte a acțiunii filmului). Sky News a relatat că un membru al distribuției viitorului lungmetraj a căzut destul de urât în timpul filmărilor ce au loc în Glasgow, Scoția, accidentul având loc tocmai când era filmată o scenă în care Indy dă buzna printr-o paradă dedicată misiunii Apollo 11.

Imaginile obținute de jurnaliștii britanici par să arate că platoul de filmare a fost transformat pentru a imita cartierul Manhattan din New York, locul în care astronauții Apollo 11 au primiți ca niște eroi după întoarcerea pe Pământ și au luat parte la o motorcadă ce s-a deplasat între Broadway și Park Avenue în 1969.

La filmarea scenei respective din ultimul Indiana Jones au luat parte și dublura lui Harrison Ford și actorul Boyd Holbrook, ambii fiind implicați într-o scenă de fugărire în care dublura lui Ford a putut fi văzut călare și, potrivit martorilor oculari, galopând printr-un baner pe care scria „un pas uriaș pentru omenire”.

Dacă acțiunea filmului va fi plasată în 1969, asta ar însemna că evenimentele din Indiana Jones 5 vor avea loc la 12 ani după cele din al patrulea titlu al francizei, Indiana Jones și Regatul craniului de cristal. Deși a fost confirmat că viitorul lungmetraj va fi ultimul Indiana Jones și acesta are deja o dată de lansare stabilită pentru 29 iulie 2022, detaliile despre povestea sa au fost ținute strict secrete, relatează IGN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri