Caută
Close this search box.

Ludovic Orban anunță că participă la ședința Biroului Politic Naţional al PNL

ludovic orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că va participa la şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului, dar va solicita documentele de convocare.

Am primit pe SMS convocarea transmisă de secretarul general. Nu mi-au fost aduse la cunoştinţă documentele de convocare, adică numărul de semnături, ordinea de zi propusă, procedura normală. Voi participa. În mod evident, voi solicita documentele de convocare. În cazul în care documentele sunt conforme statutului şi dacă există cvorum de şedinţă, voi conduce această şedinţă„, a afirmat Orban la Palatul Parlamentului.

El susţine că nu a refuzat convocarea Biroului Politic.

Nu sunt de acord cu afirmaţiile făcute în spaţiul public că eu am refuzat să convoc Biroul Politic Naţional. Eu nu am refuzat. Singurul lucru pe care l-am cerut a fost o discuţie cu premierul pe tema candidatului (pentru funcţia de ministru al Finanţelor – n.r.), pentru că dorinţa mea era să susţinem de comun acord un candidat, atât premierul, cât şi eu, ca preşedinte al PNL. Oricum aş fi convocat Biroul Politic Naţional până la urmă pentru că pe data de 23 august expiră interimatul premierului în fruntea Ministerului Finanţelor. Asta e o bazaconie cu faptul că eu am refuzat să convoc Biroul Politic Naţional„, a precizat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri