Caută
Close this search box.

Spectacol grotesc pus la cale de Piedone, în Sectorul 5

piedone
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a adus zeci de copii de grădiniță să fluture stegulețe tricolore, de Ziua Imnului, în fața naistului Nicolae Voiculeț.
Acesta este cel care a venit să cânte, la vila lui Dragnea, în ziua în care fostul stăpân al PSD a fost eliberat.
Evenimentul a avut loc săptămâna trecută, de Ziua Imnului, la o grădiniță din Sectorul 5. Piedone l-a adus tocmai pe Nicolae Voiculeț, să le cânte copiilor imnul, la nai.
„Dincolo de gard… unii cred că România e urâtă… Alțîi nu dau doi bani pe tricolor… Și habar n-au că avem un imn, d-apăi să-i mai și știe pe de rost măcar câteva versuri!
Tocmai d-aia, de ziua Imnului, am mers cu drag lângă… viitor, lângă copiii noștri care vor duce mai departe povestea! Povestea noastră, visurile noastre… vor fi, cândva, trasate de mânuţele lor, de mințile lor, de visurile lor!”, a scris Piedone, pe Facebook.
Naistul Nicolae Voiculeț, fost candidat AUR pentru Senat, s-a prezentat la vila lui Liviu Dragnea din București, pentru a-i aduce un omagiu, în ziua în care a fost eliberat.
„Cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare”, a spus Voiculeț, în timp ce era îmbrățișat de Dragnea.
Voiculeț a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare în video, în care îi cânta lui Dragnea și se îmbrățișează cu acesta. Filmarea este făcută în balconul vilei, ca să vadă tot cartierul că Dragnea s-a-ntors acasă, în vila sa cu parcare subterană din str. Alexandru Constantinescu, din Sectorul1, şi se bucură.
„Liviu Dragnea, fostul deținut politic acum e liber, dar românii încă sunt prizonieri. Clasa politică e compromisă în mare parte, dar încă există șanse că România să rămână a românilor..!”, a scris Voiculeț. Ortografia aparţine autorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri