Caută
Close this search box.

Un tren care circulă pe relaţia Braşov – Constanţa a accidentat un bărbat, luni dimineaţa

Trenul IR 1688, care circulă în relaţia Braşov – Constanţa, a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin, la ieşire din halta Dunărea, informează luni CFR SA.

În jurul orei 10:47, trenul IR 1688, care circulă în relaţia Braşov – Constanţa, a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin, la ieşire din halta Dunărea. Accidentul a fost anunţat la Serviciul de Urgenţă 112. Conform procedurilor în caz de accident, până la sosirea echipelor de urgenţă şi a reprezentanţilor Poliţiei, la locul accidentului, următoarele 4 trenuri de călători – IR 1937, 15083, 15081 şi 16083 – au fost oprite temporar în staţiile Cernavodă, Dunărea şi Ovidiu. Acestea şi-au reluat circulaţia după avizul primit de la organele abilitate, care au ajuns la locul accidentului„, precizează sursa citată de Agerpres.

Urmare acestui accident, cele 4 trenuri de călători vor înregistra la destinaţie întârzieri cuprinse între 30-35 de minute.

Potrivit CFR SA, trenul IR 1688 va fi reînscris în circulaţie după finalizarea măsurătorilor şi a celorlalte etape procedurale, desfăşurate, la locul accidentului, de către organele abilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri