Caută
Close this search box.

Viol totalmente neobișnuit într-un hotel dintr-un mare oraș al României. Ce a făcut Poliția

Un viol totalmente neobișnuit, prin locul și modul de ”operare” a avut loc zilele acestea, victima fiind o femeie care se afla în baia unei camere de hotel din România!

Autorul violului este un tânăr de 25 de ani, care a intrat ân baia respectivă, ușa camerei de hotel nefiind încuiată.

Tânărul nu era cazat la acel hotel. Încă nu se știe cum a ajuns în camera victimei, dar femeia de 49 de ani era la dus, și a intrat peste ea și a violat-o, ușa nefiind încuiată, scrie Antena3.

Întâmplarea a avut loc în noaptea de 14 august. Aceasta a suntat la 112, dar individul i-a luat telefonul din mână, a scos cablul telefonului fix din camera, a imobilizat o și a întreținut relații sexuale. Polițiștii au identificat autorul și l-au arestat prevenitv.

Inițial, femeie nu a vrut să se prezinte la IML și nu a vrut să depună plângere la poliție, dar s-a răzgândit.

Se pare că cei doi nu se cunoșteau, iar tânărul a intrat în hotel când a văzut că nu se afla nimeni la recepție. De asemenea, poliția a anunțat că nu exista camere de supraveghere la hotel.

Comunicatul poliției

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca – Biroului de Investigații Criminale au reținut, la data de 16 august, un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol și violare de domiciliu, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

La aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei.

În fapt, poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual.

Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri