Caută
Close this search box.

Achiziţia pentru fotografierea sportivilor CSM Focşani 2007 a fost respinsă de SEAP. Miza: 25.000 de euro

csm focşani

Procedura de atribuire directă a unui contract în valoare de 25.000 de euro, pentru servicii de fotografiere a sportivilor clubului municipalităţii din Focşani şi întreţinerea site-ului CSM Focşani 2007 a fost respinsă de către Serviciul Electronic de Achiziţii Publice.

Motivul oficial al respingerii achiziţiei directe este faptul că autoritatea contractantă a completat greşit cantitatea de servicii.

Prin urmare, contractul de 123.9000 de lei, care urma să ajungă la firma SC CNC Media Action, care aparţine lui Costin Corcoz, antrenor de tenis de masă la CSM Focşani 2007, a picat, aceasta în condiţiile în care preşedintele Comitetului Director al CSM Focşani 2007, consilierul local PNL Liviu Macovei, aproape că s-a jurat că nu este adevărat.

El a precizat că „CSM Focşani 2007 nu ar putea cheltui această sumă şi nici o altă sumă pentru promovare, pentru simplul fapt că nu dispune de aceşti bani”.

„Organizaţia Municipală a PNL nu va gira niciodată ca din banii focşănenilor să se umfle buzunarele firmelor apropiate Primăriei Focşani.

Nu putem să fim de acord ca CSM Focşani, prin preşedintele său, Marius Batog, contabila Dana Săvulescu, dar şi prin preşedintele Comitetului Director, Liviu Macovei, să cheltuie zeci de mii de euro, pentru fotografierea sportivilor. Trebuie să înceteze furturile la această instituţie”, potrivit unui comunicat al PNL Focşani, citat de Ziarul Adevărul.

Rămâne de văzut cum se va achita CSM Focşani 2007 de serviciile prestate până acum, de firma SC CNC Media Action, cel mai probabil în baza promisiunii obţinerii unui contract gras, după ce de mai bine de o lună pe pagina de Facebook a clubului sunt promovate fotografiile făcute de această societate.

Cum am precizat, firma aparţine chiar unui antrenor al CSM Focşani 2007, Costin Corcoz, care a înfiinţat această societate abia anul trecut, cu o cifră de afaceri insignifiantă până în prezent.

Clubul CSM Focşani are, printre altele, o echipă de handbal masculin în prima liga naţională şi o echipă de fotbal în Liga 3, Seria 2, al cărei scop declarat este formarea unei echipe competitive, care să promoveze în Liga 2. Dar pentru aceasta trebuie bani, foarte mulţi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri